Uneix-te al DRY JANUARY amb kombutxa!

Uneix-te al DRY JANUARY amb kombutxa!

Benvingut a 2023! Aquest serà un any increïble. No només ens ho hem proposat, sinó que sabem del cert que venen novetats xulíssimes i que volem compartir amb tu. Et proposem començar aquests 12 mesos amb una iniciativa que ens ha semblat super interessant 😍

Després de tants dies on ha primat la celebració en el més ampli sentit de la paraula (veient-nos per primera vegada presencialment després d’un parell d’anys de restriccions, fent àpats copiosos i bevent també fora del que és normal…), què et semblaria adoptar una proposta que t’ajudi a centrar-te en la cura de la teva salut?

A Mūn ens unim al REPTE DRY JANUARY. Una proposta molt arrelada als països anglosaxons que volem implantar aquí i que consisteix a no prendre, durant tot el mes de gener, cap beguda que contingui alcohol.

Si t’apuntes a participar, a més de millorar significativament la relació amb l’alcohol i tot el que el seu consum suposa, obtindràs altres beneficis. Entre d’altres, milloraràs la teva son i l’aspecte de la teva pell; regularàs la pressió arterial; el teu fetge es prendrà un merescut descans; perdràs pes i veuràs millores al teu sistema immunitari. 

Nosaltres volem fer un pas més enllà i et proposem que deixis de banda també els refrescos ensucrats o edulcorats artificialment, i que optis per Mūn Kombucha per acompanyar els teus àpats, per les teves trobades amb amics, pels teus moments de diversió. Pel teu dia a dia en definitiva.

Com tenir èxit amb el DRY JANUARY

Et proposem 2 idees fàcils que t’ajudaran a tenir èxit en el teu propòsit:

🗓️ Planifica com el duràs a terme i fer un pla amb alternatives saludables. Tens una celebració familiar al gener? Què et semblaria donar a conèixer als assistents el kombutxa com a alternativa per brindar saludablement? Imagina el vermut de diumenge acompanyat d’una Paleobirra; la paella que quedarà de por amb una Ginger; la trobada amb amics que regareu amb totes les varietats de Mūn per gaudir plegats…
😁 Busca còmplices. La teva família, els teus amics, els teus companys de feina. Com més sigueu competint per a no saltar-se la norma, més fàcil serà. Què et semblaria activar un grup de WhatsApp per a compartir sensacions?

T’uneixes al repte? Nosaltres t’oferim 10 varietats increïbles per triar! Si no saps per on començar, et suggerim el pack Mix de 24 ampolles de 250 ml. Tindràs cobert tot el mes de gener i esbrinaràs quin és el teu gust preferit (si és que en pots triar un de sol).

MAX MIX KOMBUCHA

24×250 ml MAX MIX

68,75 € -10%

En lire plus

10 trucs para cuidar la teva microbiota intestinal
Kombutxa Mule