Les 7 maneres com el kombutxa et pot ajudar a aprimar

Les 7 maneres com el kombutxa et pot ajudar a aprimar

Sabies que la kombutxa et pot ajudar a aprimar? t'expliquem els 7 trucs amb què podràs millorar la teva línia bevent kombutxa

Una de les preguntes que més vegades hem respost des que el 2015 vam començar a elaborar i comercialitzar Kombutxa és si aquest te fermentat pot ajudar a aprimar. El consum regular de kombutxa pot ser un aliat per perdre pes. Segons descriu l'estudi publicat l'any 2000 pels investigadors Dufresne & Farnworth, aquesta beguda mil·lenària redueix l'obesitat i regula la gana.

Incorporar kombutxa al teu dia a dia és una tasca facilíssima perquè només has de seguir una norma: pren-te-la quan més et vingui més de gust. En dejú, en potenciaràs els efectes probiòtics. Amb els àpats, la seva capacitat per ajudar-te a fer la digestió. Si vols saber com i quan és millor prendre kombutxa, t'ho expliquem en aquest article.

beneficios kombucha para adelgazar kombucha per aprimar kombutxa

Beneficis de prendre kombucha per aprimar

Aquestes són els 7 punts pels quals kombucha pot ser un company ideal en el procés d'aprimament.

1. Comencem per una evidència meridiana. Si la teva microbiota millora, et costarà menys feina anar baixant pes. Millorar la teva flora intestinal ha de ser la teva fita si vols reduir aquests quilos i centímetres als quals vols perdre de vista. És importantíssim tenir el segon cervell, és a dir, el sistema intestinal, en forma per aconseguir arribar a la meta. Fer bé les digestions, ser més regular al´hora d´anar al bany. Si els bacteris que habiten els teus intestins són saludables, processaràs millor els nutrients i filtraràs més eficientment les deixalles. Kombutxa té probiòtics naturals i aquesta aportació farà que, si ho prens al llarg del dia de forma constant, reequilibris els bacteris que viuen al teu sistema digestiu.

2. Millora les teves digestions. Pren kombutxa abans d'un àpat i et sentiràs menys inflat i experimentaràs menys acidesa. Uau, i això ho fa una beguda? Doncs sí. La kombucha és plena d'enzims que són de gran ajuda a l'hora de descomposar els aliments al tracte digestiu fent-los més fàcils d'absorbir. D'altra banda, els àcids orgànics naturalment presents protegeixen contra intrusos com els paràsits, entre d'altres. La kombucha, a més, contribuirà a millorar el PH del nostre sistema digestiu.

3. Kombucha estarà al teu costat quan tinguis un desig de sucre. El seu sabor, eminentment dolç, però també avinagrat i àcid, et deixarà satisfet quan el desig de prendre alguna cosa dolça aparegui al teu cap. La bona notícia és que MUN Kombucha, la nostra marca, amb prou feines conté sucre. La quantitat més baixa de les kombucha elaborades seguint el mètode tradicional i sense pasteuritzar que pots trobar al mercat! Totes les nostres varietats contenen menys de 1.8 grams de sucre cada 100 mil·lilitres. Només el sabor Natural conté 1,8 grams. Així doncs, quan beguis un glop de Kombutxa, gairebé gairebé no estaràs ingerint sucres. Els àcids orgànics i els tanins que conté naturalment kombucha també et donaran un cop de mà. Desitjaràs més el plaer que et dóna aquest gotet de kombutxa que el que et pugui oferir un refresc, t'ho assegurem.

4. Un cafè? Una cervesa? Una copa de vi? No, una kombucha si us plau! Ja tens una opció diferent per començar el dia, per acompanyar el teu aperitiu, per acompanyar el teu dinar o el teu sopar, per prendre a mitja tarda, abans o després de practicar exercici, per compartir amb amics... Com ja hem dit, també conté tanins i una mica de cafeïna. Té un gust diferent de tot el que abans hagis provat, però t'assegurem que és tremendament addictiu. Quan provis les bombolles i com et senta de bé, ja no hi haurà marxa enrere.

5. Queda't amb aquesta xifra: 8 vegades menys sucre que un refresc convencional i infinitament més saludable que un refresc amb edulcorants artificials. No et sembla una informació estupenda? Fes el recanvi i introdueix una mica de kombucha a la teva rutina diària. Continuaràs servint-te bombolles (es produeixen espontàniament durant la fermentació) i t'ompliràs de nutrients saludables en comptes de calories buides. Retallaràs calories, sí, però sobretot guanyaràs salut, t'ho assegurem.

6. Aquest flaix denergia que necessites, arriba amb la kombucha. No, gairebé no té sucre. No, gairebé no té cafeïna. Però cada got que prens, et fa una espurna. Una guspira que, alhora que redueix el teu estrès i els trastorns nerviosos i l'insomni, farà que afrontis el teu dia a dia amb molt bon humor. Millora el teu metabolisme, responsable de tenir a punt hormones que, entre d'altres, controlen el sucre a la sang o la sensació d'estar ple; té sota control el greix corporal o la desintoxicació de l'organisme i el balanç de les tiroides, estimula els sistemes glandulars, redueix la pressió arterial, millora el sistema immune, detoxifica la sang, ajuda en la desintoxicació hepàtica, incrementa l'absorció de ferro. • Com no seràs un tu mateix millorat?

7. D'acord, el te amb prou feines conté fibra. Però pots millorar-ne la ingesta si aquest te està fermentat, és a dir, si s'ha convertit en kombucha. I és que, com probablement hauràs observat si has pres alguna vegada la nostra Kombutxa alguna vegada, hi sol haver una substància flotant a l'ampolla. Aquesta substància és l'arxifamós SCOBY (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast) o mare de la kombucha. Està format per capes i més capes de cel·lulosa i, sense adonar-te'n, vas consumint-lo a cada glop. Es tracta d'una fibra insoluble que, dins del teu sistema digestiu, anirà eliminant deixalles no digerides i altres substàncies químiques nocives. Aquesta fibra, a més, us ajudarà a controlar els nivells de sucre en sang.

No ho pensis dues vegades. Trobaràs Mun Premium Kombutxa en 9 varietats diferents ultradelicioses, ultrasaludables, ultradiferents i ultraaddictives. T'encantarà conèixer-la!

Si vols aprofitar al màxim els beneficis de prendre kombucha per aprimar, tingues en compte el nivell de sucre de la kombutxa que et prendràs. KOMBUTXA té els nivells més baixos de sucre que qualsevol kombutxa elaborada a Europa no pasteuritzada. Aquest és el nostre rànquing:

  1. HIBISCUS:                      0,09 g / 100 ml
  2. PALEOBIRRAL EMON:   0,16 g / 100 ml
  3. PALEOBIRRA:                 0,20 g / 100 ml
  4. KOMBUTXA VERBENA: < 0,5 g / 100 ml
  5. KOMBUTXA FLOWERS: < 0,5 g / 100 ml
  6. KOMBUTXA GREEN:      < 0,5 g / 100 ml
  7. ISOTONIC:                       0,61 g / 100 ml
  8. KOMBUTXA GINGER:     1,6 g / 100 ml
  9. KOMBUTXA NATURAL:   1,8 g /100 ml

(Valors expressats en grams de sucre per cada 100 ml de beguda)

T'apuntes al repte Mun Kombucha de 24 dies?

Què et semblaria convertir Mun Kombucha a la teva aliada durant 24 dies per aconseguir baixar pes? Doncs, no t'ho pensis dues vegades i actua. Encarrega a la nostra botiga un Mix Pack de 24 ampolles de 250 ml i incorpora-la al teu dia a dia. Amb una al dia, en tindràs prou per comprovar de primera mà el benestar que et proporciona.

Pren-te-la quan et vingui més de gust, però, sobretot, quan prendries un refresc carregat de sucre o d'edulcorants artificials o quan el cos et demani una beguda per a l'aperitiu, com un vermut o una cervesa, o una copeta de vi per a aquest àpat a companyia. Les seves bombolles suaus i el seu gust super autèntic t'ajudaran a oblidar-te dels teus antics costums i a incorporar-ne de nous.

Mun Kombucha amb prou feines conté sucre residual, per la qual cosa la seva aportació calòrica és absolutament irrisòria. Acompanyant un pla d'alimentació saludable adequat a les teves necessitats, no podràs estar més feliç. Els probiòtics naturals i els enzims que conté aquest te fermentat ajudaran especialment el teu sistema digestiu. Els teus intestins estaran increïblement feliços i això també repercutirà en el teu estat d'ànim per la tremenda connexió que hi ha entre tots dos. Així mateix, comprovaràs els efectes dels àcids orgànics presents que potencien la desintoxicació del teu organisme.

Comparteix les teves aventures amb el hashtag #perderpesoconmunkombucha. Estarem encantats de seguir la teva evolució i les fites aconseguides!

I si et van els reptes, potser pot ser una bona idea per a tu provar el DRY JANUARY. I encara que no sigui Gener també serà un bon mes per començar!

MAX MIX KOMBUCHA

24×250 ml MAX MIX

68,75 € -10%

En lire plus

5 aliments probiòtics naturals que pots fer a casa des de zero
10 trucs para cuidar la teva microbiota intestinal